Onkruidbestrijding

Door onze jarenlange ervaring in de selectieve onkruidbestrijding hebben wij de mogelijkheid om machines in te zetten die optimaal tegemoet komen aan de hoge eisen die aan het bestrijden van onkruid op trottoirs, goten en verhardingen worden gesteld.

Door gebruik te maken van de selectspray-methode zijn snelheid en efficiency gecombineerd om een zo goed mogelijk resultaat te creƫren voor een zeer gunstige prijs.

Op al onze machines zitten sensoren en spuitcomputer, die zorgen dat alleen de levende plant (onkruid) worden bespoten. Dankzij deze methode is de benodigde hoeveelheid onkruidbestrijdingsmiddel tot een minimum beperkt.

Er wordt gespoten met het middel RoundUp Evolution. Voordeel van het gebruik van dit middel is dat het ruimschoots binnen de zeer strenge Nederlandse normen valt en daarmee een optimale bescherming biedt aan het milieu en de gebruiker van deze machine. Andere voordelen zijn de beperkte gevoeligheid voor drift en het feit dat het middel binnen 2 uur regenvast is, hetgeen het aantal werkbare uren optimaliseert.

image image image image image image image image image image image image image image image